Tinklaraštis

Duoklė vaikams: Energylandia ir Suntago

Po Aukštųjų Tatrų – pramogos vaikams

Po žygių Aukštuosiuose tatruose ir nakvynių kempinge nusprendėme, kad reikia atiduoti duoklę ir vaikams, tad suradę visai neblogą kempingą už Energylandia tvoros ir nusprendėm pabandyti. Iš tikrųjų nežinau, kas čia norėjo labiau, vaikai ar aš 😅 Bet jie irgi nesipriešino.

energylandia su vaikais

Energylandia

Atvažiavom sekmadienį popiet į kempingą, įsikūrėme ir laukėme pirmadienio. Žmonės sako, kad tuomet būna mažiausiai lankytojų 🤔 Kempingo kaina yra 20€ už parkingą 24val, tai mums dvi naktys kainavo 40€. Yra wc, dušai, elektra. Žodžiu, tikrai ne blogiausias variantas. Na nebent tik, kad garsūs kaimynai buvo.

Vaikų amžius

➡️ Kalbant apie #ENERGYLANDIA pirkom bilietus internetu. Brangu, bet.. net ir Miglei užteko atrakcionų visai dienai! Ji jau metras su biškiu, tai pakankamai ir jai ekstremalių buvo, o kur dar visokie magiški pasirodymai..

energylandia

➡️ Kamilis 125cm, tai irgi buvo ką veikti, o jis dar ir bailesnis gerokai, tai daug kur teko už rankos laikyt, bet radom ir tokių įdomesnių, kur galima eiti su suaugusiu.

➡️ Gabrielius 136cm 😅 pritrūko biškį iki ekstremaliausių, bet man net užteko tų, kur galima nuo 130cm su suaugusiu 🙀😅 ypač Formulės.

energylandia, formulės atrakcionas

Pravažiavom, aš vos kvėpuoju, o tas VAROM DAR KARTĄ 🙀😅

Patarimai

➡️ Pasinaudoję patarimais atrakcionus pradėjome nuo paties parko galo.
➡️ Pirmoje dienos pusėje pradėję nuo galo eilėse beveik nestovėjome, prie biškį mandresnių nuo 130cm kai kuriuose teko palaukti 10-15min. Bet kaip suprantu, čia Energylandia mastais labai trumpai 😅
➡️ Įsigykite prie pirmo mandresnio atrakciono apyrankes spintelėms, kur galima pasidėti daiktus. Labai patogu. Įeidamas viską sukiši, išeidamas kitoje pusėje pasiimi.
➡️ Maistas nepasakyčiau, kad brangus. Penkiese už 40€ galima neblogai pavalgyti.
➡️ Ledų kaina apie 4€.
➡️ Apsirenkite greitai džiūstančiais rūbais 😅 po kai kurių atrakcionų ne tik šlapiu užpakaliu vaikščiojau, bet ir permirkusiais batais. Yra džiovintuvai, bet manęs neišdžiovino.
➡️ Jei geras oras, atrakcionams ir vandens parkui 1 dienos neužteks 🙈
➡️ Manau, kad smagiau būtų keliauti kelioms šeimoms. Taip apsikeisdami galite pasisupti visa šeima pagal ūgį nesidalindami vaikais😅
➡️ Apsistojus kempinge nebūtina nešiotis visų daiktų. Pasiimat apyrankę iš apsauginio, 7min ir esat kempinge, kur galit susirinkt reikalingus daiktus, kol kita šeimos dalis valgo ledus ar supasi.

Energylandia, slapias atrakcionas

Verdiktas

Ar grįžčiau? Tikrai taip. Buvo smagu ne tik vaikams, bet ir tėvams. Tačiau antram kartui reikia palaukti, kol bent vienas užaugs iki  140cm. Tuomet bent du asmenys galės eiti ant ekstremaliausių atrakcionų, kurių šį kartą neišbandėme nei vieno.

Suntago – trumpai

Po dienos Energylandia ir naktį užklupusios didžiulės audros, jau kaip ir reikėjo namo, bet.. Nusprendėme išbandyti dar vieną pramogą Lenkijoje – Suntago vandens parką.

suntago

Nusipirkome bilietus internetu 4 valandoms ir pajudėjome link Varšuvos. Prie Suntago mus pasitiko didžiulė automobilių stovėjimo aikštelė.

Persirengėme ir viduje radome minią žmonių. MINIĄ. Net ne daug, o beprotiškai daug žmonių.. Taip dydis Suntago irgi didžiulis, bet tas kiekis žmonių.. Bendroje zonoje, į burbulinę vonią įlipti sunkoka, atrodo kaip žmonių sriuba.

suntago, zmoniu jura

Nustebino čiuožyklų kiekis ir tikrai labai intensyvus stebėjimas, kad eitų tik atitinkantys visus reikalavimus. Nepraeisite nei su laikrodžiu, nei su grandinėle, jau nekalbant apie ūgį. Tikrina visus. O prie tam tikrų net sveria, nes ūgį atitikti galite, bet galbūt neatitiksite svorio :)) Pavyzdžiui Gabrielius galėtų čiuožti Rainbow čiuožykla, nes skirta nuo 130cm, tačiau yra 45kg svorio reikalavimas.

suntago, rainbow atrakcionas

Tačiau buvo ir tikrai daug čiuožyklų, kuriomis gali naudotis ir nuo 120 cm ūgio vaikai. Tik jau žmonių kiekis daro savo.. Eilės didelės.. Mažiausiai laukėme 10min, tačiau ekranuose matėme ir 45minučių laukimo laikus. Bent puse Gabrielius galėjo jau naudotis vienas (134cm).

suntago

Tikrai labai fainas lauko baseinas. Lauke net ir vaikų čiuožyklų yra, kaip atskira žaidimų aikštelė, bet tam, kad ja naudotis – turi būti šilta. Mūsų apsilankymo metu, deja, bet nebuvo labai šiltas oras, tad buvome tik lauko baseine, kuriame vanduo šildomas.

Ai ir beje, mažesniems vaikams yra ir fainų čiuožyklų viduje. Piratų laivo aikštelė, kurioje berods keturios čiuožyklos. Miglė nuo jų čiužinėjo ir viena, bet galima ir su tėvais. Tik labai didelis minusas, akd tos čiuožyklos yra prie didelių čiuožyklų, tai žmonių masė labai jautėsi.. Yra ir nedidelis baseinėlis kūdikiams, tačiau tikrai labai nedidelis..

suntago

Verdiktas

Ar verta? Vieną kartą apsilankyti tikrai verta. Galbūt reikia važiuoti anksčiau nei mes atvažiavome (apie 14val dienos), galbūt važiuoti ne vasarą, bet tada nebus taip smagu būti lauko baseine, galbūt eiti tik suaugusiems ir rinktis ne tik Jamango zoną, o suaugusių relax zoną. Tačiau mes, bent jau kol kas, antrą kartą ten nevažiuotume.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights